Federal Café

Federal Cafe

C/ Parlament 39, Barri de Sant Antoni


Preu berenar per dues persones: 10,30€

Torrades amb ceba caramelitzada especiada i paté

Sauco Pash

Suc de plàtan

Valoració personal: */***

L’altre dia vaig anar finalment a berenar al cafè ‘de moda’ de Barcelona. I per això mateix no es tracta de preus molt barats. Però s’ha de reconèixer que val la pena provar alguns dels seus plats.

Berenar si, em vaig equivocar. El més conegut d’aquest lloc segons les persones amb les qui he parlat, és el brunch que ofereixen. El ‘brunch’ no és res més que un menjar a mitges entre l’esmorzar i el dinar en el que et poden arribar a servir de tot, sempre que no hi falti algun plat amb ous. Els més comuns (i que tenen en aquest cafè) són els ous ‘Benedict’ (ou escalfat entre muffin amb bacon i salsa holandesa o els ous ‘Florentine’ (el mateix que els Benedict però substituint el bacon per les espinaques). Pels que tinguin gana hi ha el ‘Ploughman’s’, un plat complet en el qui hi ha des de paté, hummus i olives, fins a pa amb pernil, ceba caramelitzada, brie i bacon.

Malauradament, jo vaig anar-hi cap al tard i l’únic que ens venia de gust era alguna cosa refrescant. D’aquí que féssim una tapa lleugera i un parell de begudes per matar la calor. Tot preparat al moment i molt bo!

Es tracta d’un local regentat per dos australians senzill però amb gust, de dues plantes amb terrassa exterior a l’últim pis. Perfecte per fer una parada un dia de passeig pel Raval. Pels amants de l’arquitectura hi haurà petits detalls que et faran desviar la mirada, dissenyats per l’arquitecta Barbara Appolloni: la manera com tot el cafè s’obre completament al xamfrà, bebent de la vida del carre o les grans obertures a planta baixa prou baixes com per colocar-hi coixins a l’ampit i menjar sobre calaixos de fusta.

Advertència, prepareu-vos per passar calor als mesos d’estiu ja que l’incovenient de les finestres obertes és la falta d’aire condicionat a l’interior.

www.federalcafe.es

Anuncio publicitario

Un comentario en “Federal Café”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s