Bismilla Kebabish

Bismilla Kebabish

Carrer Joaquim Costa 22, Barri del Raval 

Preu sopar: 6€

Pollastre al curry

Pa naan

Aigua

Valoració personal: **/***

Aquest restaurant el vaig conèixer gràcies a un indi que me’l va presentar com el millor lloc per prendre pollastre al curry. De fet, es tracta d’un restaurant paquistanès, per això trobareu plats musulmans com el shawarma o els falafel al costat de plats típics indis com el pollastre al curry i el naan fet a l’instant.

El pollastre al curry, però, és el plat estrella del local. Ve acompanyat d’arròs basmati i amanida. És una porció força gran i lleugerament picant. Pels paladars sensibles millor triar l’opció d’un shawarma de pollastre, però tant si escolliu un com l’altre, no us oblideu de demanar el pa naan, l’altre plat estrella.

El naan es un pa aplanat d’orígen indi. Es cou enganxant-lo a les parets interiors d’un gran forn/olla. De gust suau i textura semi elàstica va perfecte per acompanyar el curry o en substitutció del pa de pita sec que donen a molts altres llocs de kebabs.

El local en si té poc encant però és força gran i el servei és molt eficaç. Espereu cues a l’entrada en nits de divendres o dissabte ja que s’ha donat molt a conèixer recentment.

En resum, és una opció barata pels qui ronden pel Raval i volen un menjar diferent, bo i ràpid!

 

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s